Дневен хороскоп за 16 декември 2022, петък

Овен

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Близнаци

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Рак

Голям процент от рак са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Лъв

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с Вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Дева

Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси Ви помага да направите приятно впечатление на другите. Някои стари проблеми могат да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение.

Везни

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Скорпион

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Стрелец

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Водолей

Днес ще се изправите лице в лице с обезпокоителни и трудни ситуации. Трябва да си дадете време за почивка и релакс, да успокоите ума си и да презаредите батериите си. Имайте малко търпение. Скоро нещата ще се обърнат към по-добро.

Риби

Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. [Тden] ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе