Дневен хороскоп за 13 декември 2022, вторник

Овен

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Телец

Вторник ще е благоприятен ден за Телец, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Вторник е хубав и спокоен ден за Близнаци. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Рак

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Лъв

[Тden] внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Дева

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Везни могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Скорпион

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпион. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Козирог

Представителите на Козирог са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминалите делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.

Водолей

Вторник ще е благоприятен ден за Водолей, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби

Вторник ще внесе известно вълнение сред Риби. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе