Състезатели на КК „Шото-Витяз“ с шест медала от Международен турнир „Купа Контакт“ в Румъния

Тридесет и седем клуба, над хиляда и двеста участници от пет държави участваха на 30 октомври 2022г. в международния турнир по карате за „Купа Контакт“ в Букурещ. Турнира е един от най-престижните в Румъния.

Всички участници бяха с изключително висока техническа и физическа подготовка. Състезателите на сенсей Теодор Тодоров и сенсей Валери Великов от КК „Шото-Витяз“ спечелиха три сребърни и три бронзови медала в дисциплината кумите в съответните възрастови групи и категории.

След тежки и оспорвани финални срещи Теодор Атанасов, Владислав Харватев и Ростислав Василев отстъпиха с малка преднина на опонентите си и спечелиха сребърни медали. Трето място и бронзови медали завоюваха Силвена Кралева, Веселин Димитров и Калоян Тодоров.

Сенсей Валери Великов участва в турнира и като съдия. Ръководството на клуба изказва благодарности на родителите Биляна Коконова, Илиана Георгиева и Росен Георгиев, на Тодор Тодоров – член на управителния съвет, „Елика Процесинг“, Боян Димитров – член на управителния съвет, Тодор Савов – член на управителния съвет и други.

Международен турнир „Купа Контакт“, Букурещ – РумънияТридесет и седем клуба, над хиляда и двеста участници от пет…

Posted by Община Силистра on Tuesday, November 1, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе