Популярен актьор и известна певица с общ спектакъл в Тутракан

Община Тутракан и НЧ „Н. Й. Вапцаров“ в града организират спектакъла „Виновни“ с участието на актьора Веселин Плачков и неговата съпруга – певицата Мариана Попова. Става дума за техен съвместен проект с режисьор актьорът Христо Мутафчиев.

Спектакълът ще се опита да намери отговорите на въпросите какво е вината, колко струва тя и как се преминава през самия себе си, за да осъзнаеш вината си за това, което не искаш да бъдеш, а публиката ще има възможност да се наслади на много музика, смях и реалност. Дата за провеждане на спектакъла: 7 ноември 2022 г. Начало: 18 ч. в читалищния салон. Билети: 8 лв. За информация и предварително закупуване: 0893504322.

В допълнение от https://www.bta.bg/: „В едно малко пространство постановката събира огромна мечта за изкуство. В него остро са засегнати теми, които вълнуват всички артисти в България – какво очаква публиката от нас, за какво сме виновни, посочи Плачков. Според него посланието на спектакъла не може да бъде правилно обяснено с думи, защото ще звучи като оплакване или „размахване на пръст“ и защото позицията на артиста се изразява именно чрез творчество.

По думите на Плачков доверието към режисьора е ключово за една постановка. Той определи Христо Мутафчиев като изключителен творец и подчерта неговата голяма заслуга за органичността на ролите“.

Спектакълът ще се опита да намери отговорите на въпросите какво е вината, колко струва тя и как се преминава през самия себе си, за да осъзнаеш вината си за това, което не искаш да бъдеш, а публиката в Казанлък ще има възможност да се наслади на много музика, смях и реалност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе