Дневен хороскоп за 20 октомври 2022, четвъртък

Овен

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Телец

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Посветете четвъртък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Рак

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Лъв

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Дева

През този ден ще Ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън Вашите способности. Съсредоточете се върху Вашите лични проблеми и цели. Ако направите така, ще се справите по-лесно с проблемите си.

Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес  е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Скорпион

Имате толкова много отговорности по време на работа, че няма как да не се почувствате тотално стресирани. Ако успеете да сведете стреса до минимум, ще можете да измислите конструктивни решения.

Стрелец

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Козирог

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Риби

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Риби. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе