Полезни съвети при игра на онлайн покер

Обмислете актуализиране на важен хардуер

Използването на лаптоп, докато се излежавате на дивана в семейната стая, е рецепта за разсейване. Когато играете онлайн покер, седенето на бюро, в идеалния случай в стая, отделена от останалата част от дома Ви. Това може да Ви помогне да демонстрирате професионално отношение. Освен това, ако играете много, закупуването на ергономичен стол може да Ви помогне да изпитвате по-малко болки в гърба.

Можете да постигнете целта си за успех в онлайн покера, като направите допълнителни подобрения. Голям монитор с висока резолюция например може да намали напрежението в очите и да улесни мултитаблинга, а добра мишка може да намали напрежението в китките и времето, необходимо за извършване на дадено действие.

Станете експерт по блъфиране

Тъй като невинаги ще Ви бъдат раздадени най-добрите карти, блъфирането е важен компонент от стратегията на всеки успешен играч. Като усъвършенствате уменията си за блъфиране, можете да печелите дори ако нямате най-добрата ръка. Преди да решите да блъфирате обаче, трябва да вземете предвид позицията си, размера на залога, имиджа на масата и играта на ръката до момента. Дори най-добрите покер играчи срещат трудности при овладяването на изкуството на блъфирането. За Ваше щастие сме изготвили подробно ръководство за това как да блъфирате.

Възползвайте се от функционалността на софтуера

Функцията за водене на бележки, която вече е налична в повечето сайтове за poker igri, е най-доброто място, откъдето да започнете, когато използвате софтуера в своя полза. Има много различни софтуерни инструменти, специфични за покер, както е показано по-долу. Правенето на бележки за опонентите Ви, докато играете, е един от най-добрите аспекти на играта онлайн, защото тези бележки са на разположение винаги, когато играете отново срещу тях.

Възможността за цветово кодиране на играчите е друга функция, предлагана от много покер уебсайтове. Изборът на маса може да бъде подпомогнат чрез създаване на система за цветово кодиране за определяне на относителната сила на играчите. Да речем, че винаги поставяте червен етикет на най-добрите играчи на масата си. Ще знаете, че трябва да ги избягвате, ако в лобито видите маса, пълна с играчи с червени етикети.

Помислете за закупуване на Софтуерни пакети като Hold’Em Manager и Poker Tracker. Те предлагат функция за показване на ръката (HUD), която следи всички ръце, които сте изиграли с опонентите си, за да Ви даде информация за тях. Когато срещнете този играч на масата, ще имате незабавен достъп до тази информация.

В тези програми често се включва и функция за преиграване на историята на ръцете. Въпреки че много покер уебсайтове предоставят безплатен инструмент за история на ръцете, в него често липсват функциите, които се срещат в по-сложните програми. Всеки играч на покер може да извлече голяма полза от инструмента за изучаване на възможността да преиграе кеш игра или цял турнир далеч от масите.

Учебен инструмент за турнирни играчи, наречен Sit ‘n Go Wizard, може да Ви помогне да разберете ICM (независим чип модел – математически подход за оценка на справедливостта в късните етапи на турнира). Това е отличен инструмент за подобряване на диапазоните Ви за колване и шовинг, което е важна стъпка в разбирането на това как постоянно да печелите онлайн покер турнири.

Проучете безплатния софтуер

Най-добрият софтуер за онлайн покер (за да играете, докато учите) всъщност се предлага безплатно.

– PokerStove и други подобни софтуери, Ви позволяват да разберете какъв е Вашият капитал спрямо даден диапазон.

– App Store и Google Play Store предлагат голямо разнообразие от безплатни приложения за изтегляне, които да Ви помогнат да подобрите играта си, като например DTO Poker, което анализира подробно Вашите избори.

Проучете софтуер за продуктивност

За по-опитните играчи на онлайн покер се предлага и друг софтуер, който помага при мултитаблинг. Този вид софтуер може да бъде много полезен, ако преминавате от ниво на игра за начинаещи към ниво на игра за средно напреднали и по-нататък.

Чрез автоматизиране на регистрацията в турнирите, създаване на персонализирани оформления за мултитаблинг или настройване на бързи клавиши за ускоряване на определени действия (като например вдигане на 1,5 пъти големия блайнд), програми като Table Ninja и Auto Hot Key, могат да помогнат за постигане на максимална ефективност.

Има много насоки, които трябва да следвате, за да направите първия си опит с онлайн покер възможно най-приятен и успешен, независимо дали сте опитен играч на живо или пълен новак. Би трябвало да успеете да играете покер по-успешно, ако следвате съветите в тази статия!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе