Дневен хороскоп за 13 октомври 2022, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Телец

За представителите на зодия Телец напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Близнаци

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Лъв

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Дева

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Голяма част от Дева са завладени от мисълта за материални загуби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Везни

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпион през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Водолей

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Обърнете внимание на здравето си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

През този ден ще Ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън Вашите способности. Съсредоточете се върху Вашите лични проблеми и цели. Ако направите така, ще се справите по-лесно с проблемите си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе