В Тутракан събират предложения за „Съвременен будител на Община Тутракан“ за 2022 г.

По повод предстоящия празник 1 ноември – Ден на народните будители, призоваваме жителите на Тутракан да отправят своите предложения за „Съвременен будител на Община Тутракан“ за 2022 г.
За целта трябва да изпратите две имена на лицето, както и аргументация, според която то носи качествата на съвременен будител. Това са личности, които през настоящата година са докоснали вашите умове и сърца, увличайки други хора в това, което правят. Личности, допринесли за напредък в българската култура и образование, както и такива, които с личния си граждански пример са спомогнали градът ни да бъде малко по-добър, подреден и красив.

Очакваме вашите предложения най-късно до 17:00 ч. на 27 октомври, изпратени като лично съобщение на профила на Читалище Тутракан или Исторически музей-Тутракан, както и по имел адрес: [email protected] или [email protected] . Посочени номинации без аргументация няма да бъдат разгледани.

По повод предстоящия празник 1 ноември – Ден на народните будители, призоваваме жителите на Тутракан да отправят своите…

Posted by Исторически Музей Тутракан on Monday, October 3, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе