Във филиала на РУ – Ангел Кънчев в Силистра връчиха сертификати на 12 преподаватели и докторанти, които се включиха в Национална програма

На 06 октомври 2022 г. във Филиал Силистра на Русенския университет „Ангел Кънчев“ от името на Ректора акад. Белоев, проф. Вл. Хвърчилков – заместник-председател на Съюза на учените, клон Русе, връчи сертификати на 12 преподаватели и докторанти, които се включиха в Националната програма „Повишаване компетентностите на преподавателите от държавните висши училища, подготвящи бъдещи учители“.

Пред преподаватели и студенти – бъдещи педагози, лекция изнесе проф. д-р Ангел Смрикаров – ръководител на Центъра за иновационни образователни технологии в Русенския университет, и координатор на Национална програма „Повишаване компетентностите на преподавателите от държавните висши училища, подготвящи бъдещи учители“, на тема: „Как да направим така, че студентите да забравят за телефоните си по време на лекция?“, която продължи с дискусия по проблемите за внедряване на иновативни образователни технологии.

Събитието се проведе в обновената с интерактивен монитор заседателна зала – подарък от акад. Белоев на Филиал Силистра, по повод трите емблематични годишнини – 130 години педагогическо образование в Силистра, 50 години от откриването на Полувисшия педагогически институт и 25 години в структурата на Русенския университет.

На 06 октомври 2022 г. във Филиал Силистра на Русенския университет „Ангел Кънчев“ от името на Ректора акад. Белоев,…

Posted by Русенски университет "Ангел Кънчев" Филиал Силистра on Thursday, October 6, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе