Дневен хороскоп за 1 октомври 2022, събота

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Овен през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Телец

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Рак

Днес денят обещава изпълнението на желания, за които дори сте забравили. Това може да Ви потопи в меланхолия. Не ѝ отделяйте прекалено много време. Ще се въздържите от спонтанни покупки и скоро ще разберете, че е имало защо.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Дева

Имате достатъчно лични ангажименти. Събота се оказва твърде динамичен за представителите на Дева. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Везни

Събота ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Скорпион

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Козирог

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Водолей

Въпросите, свързани със семейното празнуване, ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще Ви остане време за Вас самите. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Риби

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе