10 точки разгледаха на сесията на Общински съвет в Силистра

Общо десет точки разгледа днес Общински съвет-Силистра на сесията. Три бяха допълнителните докладни, които бяха приети: отпускане на финансови средства на Футболен клуб „Раковски – 2005“ с.Калипетрово, община Силистра, закупуване на климатик и подпомагане на балетна школа „Лиденс“ за участие в състезание „Световна гранд денс купа- 2022г.“ Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов внесе докладна, относно определяне на позицията и мандата на представителя на Община Силистра за участие в извънредно присъствено заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК.

Създаване на нови социални услуги Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства и Център за настаняване на пълнолетни лица с физически увреждания като делегирани от държавата дейности, утвърждаване на маломерна самостоятелна паралелка с пълняемост под задължителния минимум за учебната 2022/2023 година в ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“, гр. Силистра, гласят докладни приети днес. Участие на Община Силистра в учредяването на СНЦ „СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ПРИЮТИ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ ЖИВОТНИ“ бе също докладна, внесена от д-р Найденов.

Друга докладна касаеше подробен устройствен план /ПУП/ – Парцеларен план /ПП/ за изграждане на отклонение от газоразпределителната мрежа на гр. Силистра в извън урбанизираната територия на гр. Силистра и с. Калипетрово, Община Силистра “

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе