Дневен хороскоп за 27 септември 2022, вторник

© Pixabay.com

Овен

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Телец

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Близнаци

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Вторник е ползотворна в професионален, финансов и личен план. Днескашният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Рак

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Лъв

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Везни

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни постижения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Скорпион

През този ден за представителите на зодия скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Стрелец

Вторник ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Стрелец. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Имате толкова много отговорности по време на работа, че няма как да не се почувствате тотално стресирани. Ако успеете да сведете стреса до минимум, ще можете да измислите конструктивни решения.

Водолей

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Риби

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе