Дневен хороскоп за 26 септември 2022, понеделник

Овен

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Телец

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Близнаци

През този ден за представителите на зодия близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Рак

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Лъв

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Дева

Днес някои неща ще зависят от самите Вас. Не търсете съвети от вън, Вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички до налагането им на всякакви ограничения.

Везни

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Скорпион

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Стрелец

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Риби

Днес имате куп неща за вършене. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе