Среща на деятелите на бойни изкуства под надслов „Среща на поколенията“

На 13.09 в Силистра се проведе среща на деятелите на бойни изкуства под надслов „Среща на поколенията“. Инициатор на събитието е сенсей Христо Банков, който е един от основателите на първите клубове по карате в града ни.

На събитието присъстваха доайени на бойните изкуства в страната като шихан Тони Петров и сенсей Цецо Киткарски, заедно с представители на силистренски клубове – сенсей Сергей Петров – КК „Славия Истър“, сенсей Валери Великов и сенсей Теодор Тодоров – КК „Шото-Витяз“, сенсей Неделчо Цветков – СК „Багаин“, сенсей Тодор Цветков, както и преподаватели по бойно приложна подготовка от полицейската школа в гр. Варна, състезатели и треньори от централен полицейски карате джу-джицу клуб.

Всички участници проведоха семинар, воден от шихан Петров и сенсей Банков. В събитието участва кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, който е един от първите в града ни състезатели по карате. Той поздрави присъстващите и организаторите за реализирането на форума и пожела успех на всички спортисти.

На 13.09 в Силистра се проведе среща на деятелите на бойни изкуства под надслов „Среща на поколенията“. Инициатор на…

Posted by Община Силистра on Monday, September 19, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе