Дневен хороскоп за 15 септември 2022, четвъртък

хороскоп

Овен

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Този четвъртък финансови затруднения могат да Ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Това, за което трябва да внимавате, е да не взимате рисковани заеми. Знаете, че можете да се справите и сами. Повярвайте си.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаци през днешния ден. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес просто е такъв ден.

Рак

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днвс е ден за домашни дела. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Дева

Призовани сте да поемете много нови задължения и отговорности, така че бъдете готови. Измислете план, за да можете да се справяте с нещата, както и когато възникнат. Не се колебайте да предприемате инициативи и винаги да имате доверие в себе си, в избора си и във Вашите способности.

Везни

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Скорпион

Този четвъртък ще може да откриете много лесен начин за справяне с проблем, който дълго време Ви е мъчил. Не се поддавайте на емоциите. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. В крайна сметка, всичко ще приключи в най-добрия вариант за Вас.

Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Козирог

Характерни за козирог са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Водолей

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Риби

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които Ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите Ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа Ви за този ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе