Концерт на таланти от Силистра, Михаела Филева, Стефан Вълдобрев и Група „Обичайните заподозрени”

Тържествената церемония, посветена на Празничните дни на град Силистра и Кръстовден- един от най–големите православни християнски празници, ще започне от 19.00 часа на 14 септември 2022 г. /сряда/ на площад «Свобода».

Своя поздрав към гражданите и гостите на Силистра ще поднесе кметът на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов. На сцената на площад „Свобода“ младите таланти от Музикална студия „До ре ми“ с ръководител Бонка Скорчелиева ще поставят началото на празничния концерт. Той ще продължи с любимите български поп-изпълнители Михаела Филева, Стефан Вълдобрев и Група „Обичайните заподозрени” – Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко.

Празнични фойерверки ще осветят небето над Силистра.

За празник на града е определена датата 14 септември. Дата, на която се отбелязва един от най-големите православни християнски празници – Въздвижение на Светия животворящ Кръст Господен. Неслучайно празникът на Силистра има своите исторически основания, традиции и развитие във времето повече от 150 години. Най-старият известен панаир в Силистра е от периода около 1861 година.

Заповядайте на 14 септември 2022 г. от 19.00 ч. на площад «Свобода»!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе