Дневен хороскоп за 6 септември 2022, вторник

Овен

Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси Ви помага да направите приятно впечатление на другите. Някои стари проблеми могат да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение.

Телец

В вторник не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Завършете дълго отлагана работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Рак

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Лъв

През този ден ще имате немалко възможности, но само от Вашето решение ще зависи дали ще ги използвате. По-скоро се включете в процеса, за да не съжалявате за изпуснатия шанс. Имате реалната възможност да дадете много добри идеи за развитие.

Дева

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Везни

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Скорпион

През този ден си пожелайте нещо вълшебно. Със сигурност всичко, което е добро за Вас, ще се изпълни. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Стрелец

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Козирог

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Водолей

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Риби

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Риби ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе