Педагогически специалисти от ПГСУАУ“Атанас Буров“ взеха участие в обучителен курс в Барселона

Педагогически специалисти от ПГСУАУ“Атанас Буров“ участват в обучителен курс на тема „Социално и емоционално учене /SEL/“ в гр. Барселона от 22 до 28 август 2022г. Това е първият от одобрените проекти с акредитация на гимназията в сектор „Училищно образование“ на програма „Еразъм+“.

Заедно със свои колеги от Румъния, Испания, Литва, Италия, Австрия, Унгария и Словакия учителите се включват в тренинг семинарите на обучителната организация Europass Teachers Academy за да придобият нужните знания, умения и компетентности за ефективна комуникация в училищната общност. Сътрудничеството между учители, ученици, родители, партньори и общественост ще бъде предпоставка за повишаване самосъзнанието, съпричастностността и емоционалната култура и ще превърнат гимназията в още по-успешно училище.

Участниците в обучението имат възможност да опознаят и културата, историята и традициите в Испания и да посетят места като Каса Мила, Саграда Фамилия, парк Гюел, музея на Пикасо, Каса Балто, Аквариума, площад Каталуня, площад Испания, магически фонтан „Монтджуик“ в гр. Барселона.

Педагогически специалисти от ПГСУАУ"Атанас Буров" участват в обучителен курс на тема "Социално и емоционално учене /SEL/…

Posted by ПГСУАУ"Атанас Буров" гр.Силистра on Tuesday, August 23, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе