Дневен хороскоп за 27 август 2022, събота

Овен

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Телец

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Близнаци

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Рак

Събота ще сблъска много от представителите на рак с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Лъв

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Дева

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Везни

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Скорпион

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Стрелец

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Стрелец се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Козирог

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Водолей

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе