Дневен хороскоп за 11 август 2022, четвъртък

Овен

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Телец

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Близнаци

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Рак

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Четвъртък е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Лъв

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъв са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Дева

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Везни

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план. Днескашният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Скорпион

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Стрелец

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Козирог

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Водолей

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Риби

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе