Регионална библиотека „Партений Павлович” участва в ХХХII-та Национална конференция на ББИА

В Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” – гр.Шумен на 7-8 юли се състоя годишната конференция на Българската библиотечно-информационна асоциация. Събитието бе под надслов „Библиотеки, медии, социални мрежи – практики и резултати”.

Регионална библиотека „Партений Павлович” беше представена от главен библиотекар Светомира Вачева с доклад и презентация на тема „Анализ и оценка на потребностите от обучение по информационна и медийна грамотност на библиотекари от малки обществени библиотеки”. Като експерт по методическа дейност, Светомира Вачева сподели резултатите от изследване нивото на информационна и медийна грамотност на работещите в читалищните библиотека в област Силистра.

Участниците в конференцията се запознаха и с планираните дейности на Регионална библиотека „Партений Павлович” за традиционни и интерактивни обучения, чрез които библиотеките ще формират основни умения в тази област.

https://www.facebook.com/regionalna.biblioteka.silistra/posts/pfbid0Nc49np5iRX5PzgbW1mBKSN7u7aZP62ZKHKXpXLqMvYK7RfcGbb3qJ2sVdFcbL1qUl?__cft__[0]=AZVyX6RV2zMC9MeLMqPzhAVZkeOgmV6yVEoHBKYUSIHZMrOp8yD8dTFnJOqnrQ_tzGfU0wcYyUcWAZUyqvFB-qXldeV2pDwP4jGagcb4LmAP2Ty9Z3vG1r5w2bNOWafuic8PXQXlvHkumTH8EcyoTftvYRzRZksgZd8nQmvpgBgSPWDZdjUWP8EmUKRSCuh0Kbc&__tn__=%2CO%2CP-R

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе