Дневен хороскоп за 8 юли 2022, петък

Овен

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Телец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Близнаци

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките Ви хора. Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Бъдете безкомпромисни в желанията си и проверете добре всички условия.

Рак

Имате достатъчно лични ангажименти. Петък се оказва твърде динамичен за представителите на Рак. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Лъв

Това е петък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Дева

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Везни

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Скорпион

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Стрелец

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Козирог

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго.

Водолей

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Риби

През този ден за представителите на зодия риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе