Карате тимовете на КК „Шото- Витяз“ участваха в Международен турнир по карате „Купа Каварна“

Карате тимовете на КК „Шото- Витяз“ участваха в Международен турнир по карате „Купа Каварна“. В град Каварна се проведе ХVII Международен турнир по карате „Купа Каварна“. В него взеха участие 170 каратеки от 16 спортни клуба от България, Румъния и Беларус.

КК „Шото –Витяз“ взеха участие в турнира и завоюваха общо 15 медала: 1 златeн, 4 сребърни и 11 бронзови отличия в съответните категории за дисциплините макевара и кумите. Клубът се представи с 26 състезатели. За златен медал се пребори Цветомир Коконов в дисциплина макевара и бронзов медал в дисциплината кумите.

Сребърни медалисти са: Теодор Атанасов, Йоана Иванова, Идил Мартинова и Силвена Кралева, а бронзови медали завоюваха: Константин Атанасов, Радослав Георгиев, Александър Господинов, Пресиян Димов. По два бронза взеха в дисциплините кумите и макевара, Сенем Думанджъ, Елиф Тепик и Калоян Тодоров. Турнирът е част от календара на Българска национална федерация по карате. Треньорите на клуба сенсей Валери Великов е сенсей Теодор Тодоров, изказват своята благодарност на родителите взели участие в подготовката и участието на състезателите в турнира.

https://www.facebook.com/municipality.silistra/posts/pfbid0MX9TpCEixytbA5XLr6EKc596N6TcPt8vKrApidjBL5SkeVKmh7eujA5KjZkUcWdil?__cft__[0]=AZVbLDpstGJRfEnh4d7w8nnPlYMUxcKtx5kLcSnMzqiPQE2zsK_FPkZd5jEXUZSATW65I5nRlpwAi6i4SwRsb11HZ2LGe45NN7mPWsHGqE1EFZ6NcJLgWB1mKDWO8a38KpvztF5lEatUaREbbNHv12H3rwemvvd7JODvscWHexyfnco6yXp7cPaTHOFIxR7-8t4&__tn__=%2CO%2CP-R

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе