Дневен хороскоп за 1 юли 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Телец

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Телец са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Рак

Петък не е еднозначен ден за Рак. Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Лъв

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Трудности, възникнали неочаквано на пътя Ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Стрелец

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Козирог

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Водолей

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Обърнете внимание на здравето си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе