Семинар по полицейска лична самозащита във Варна с участието на силистренски полицаи

На 18 юни т.г във Варна се проведе семинар по полицейска лична самозащита, воден от шихан Тони Петров, съобщи за медиите сенсей Валери Великов. В семинара взеха участие около петдесет инструктора на БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА САМОЗАЩИТА и деца от ЦПКДК. Председателя и треньор на карате клуб ШОТО – ВИТЯЗ сенсей Валери Великов, участва в семинара и успешно защити майсторска степен IV дан.

„Искам се върна в далечната 1990г. на провелото се първото състезание по полицейска лична самозащита в гр. Казанлък. В него взеха участие представители на всички окръжни дирекции на МВР от страната. След тежки и оспорвани срещи до финала стигнаха отборите на ОДМВР гр. Силистра – Валери Великов, Юлиан Михайлов и ОДМВР гр. Монтана – Тони Петров, Златко Тодоров“, сподели Валери Великов.

„Това е голям успех за нашите по малки дирекции в системата на МВР. Доста години след това, двата отбора се класираха в челната тройка. Отбора на ОДМВР гр. Силистра беше подготвен и воден от сенсей Христо Банков. Нека тези наши успехи не се забравят и стимулират подрастващото поколение както във всички клубове занимаващи се с бойни изкуства“, каза още сенсей Валери Великов.

Семинар по полицейска лична самозащита гр. ВарнаНа 18 юни т.г във Варна се проведе семинар по полицейска лична…

Posted by Общинско кабелно радио "Силистра" on Monday, June 20, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе