Дневен хороскоп за 14 април 2022, четвъртък

© Pixabay.com


Овен

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Овен могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек. Сред представителите на зодия Овен най-голям успех днес имат хората на изкуството и особено художниците, скулпторите и кинорежисьорите.

Телец

Избягвайте да се занимавате с документи, обещания и излишните разговори. Сексуалните контакти изискват крайна предпазливост. Обърнете внимание на своето здраве или на здравето на свой близък.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Рак

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Рак.

Лъв

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Дева през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Четвъртък е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Тези от Вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес представителите на зодия Скорпион ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес  е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Имате достатъчно лични ангажименти. Четвъртък се оказва твърде динамичен за представителите на Козирог. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Водолей

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Риби

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе