Дневен хороскоп за 8 април 2022, петък

Овен

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Петък ще завърши добре.

Телец

Днес денят ще Ви завари в треска. Притеснени сте за важно предстоящо събитие, но притеснението няма да Ви бъде в ползва. Опитайте се да се фокусирате и успокоите. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена. Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки.

Близнаци

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Рак

Петък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Рак. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Петък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Лъв. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Днешният ден ще Ви донесе известно настроение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Везни

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везни. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Стрелец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Козирог

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Няма да сте настроени за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас.

Риби

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе