Първа пролетна сесия на местния парламент

Преди половин час завърши редовната сесията на Общинския съвет в Силистра, като в дневния ред бяха заложени 15 пункта. Повече от точките бяха приет, една които бе разходване на месечните обезпечения и отчисления за 2021 г. по чл. 60, ал.2, т.1 и 2 и чл.64, ал.1 от Закона за управление на отпадъците за периода от 1 януари 2021 г. до 31 декември 2021 г., докладна внесена от д-р Юлиян Найденов, кмет на Община Силистра.

Четири от докладните касаят разпореждане с имоти общинска собственост, внесени от д-р Юлиян Найденов, кмет на Община Силистра, както и докладна за състоянието на общинската собственост, също така и отчет за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление през 2021 г. както и отчет по изпълнение на Годишния план на дейностите за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците от община Силистра за 2021 г. и приемане Годишен план за 2022 г.

Приемане на Отчет на Общинска програма за закрила на детето за 2021 г. и Общинска програма за закрила на детето за 2022 г. Одобряване на Подробен Устройствен План /ПУП/–Парцеларен план /ПП/ за електрозахранване на ПИ с идентификатор 66425.505.114 по КК и КР на гр. Силистра“ бяха последни докладни от дневния ред на сесията.

Заседанията на постоянните комисии и заседанието на Съвета се проведоха, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки въведени на територията на страната, във връзка с разпространението на COVID -19.

Първа пролетна сесия на местния парламентПреди половин час завърши редовната сесията на Общинския съвет в Силистра,…

Posted by Общинско кабелно радио "Силистра" on Thursday, March 31, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе