Дневен хороскоп за 11 март

© Pixabay.com

Овен

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Овен са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Телец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Близнаци

Този петък е добър ден за кулинарни приключения. Вечерта ще е перфектна с комбинацията на хубава книга или интересен филм. Отдайте се на релакс. Заслужавате го. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Рак

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Дева

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Везни

Новостите в живота Ви се отразят положително на духа и самочувствието Ви. През този ден представителите на зодия Везни имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на зодията се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

Скорпион

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Стрелец

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си.

Козирог

През този ден покажете съпричастността си към семейството Ви. Това е тяхната най-голяма награда. Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред Вас стоят две възможности и на Вас ви е трудно да направите избор. Бъдете разумни и обмисляйте всичко през целия ден.

Водолей

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Риби

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе