Дневен хороскоп за 24 февруари

хороскоп

Овен

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Телец

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Близнаци

През този ден си пожелайте нещо вълшебно. Със сигурност всичко, което е добро за Вас, ще се изпълни. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Рак

На този ден старите здравословни проблеми могат да се влошат, така че следете здравето си особено внимателно. Също така не забравяйте да поддържате имунната си система и да получавате достатъчно витамин С.

Лъв

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъв, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Очертава се изразителен успех за Дева, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да работите с удоволствие.

Везни

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Скорпион

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси Ви помага да направите приятно впечатление на другите. Някои стари проблеми могат да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение.

Водолей

През този ден поставете здравето си в центъра на интересите Ви. Огледайте продуктите у дома си и изхвърлете всичко, което Ви носи само вредни вещества. Разчистването в дома или офиса ще Ви се отрази положително.

Риби

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе