Дневен хороскоп за 13 февруари

Овен

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Телец

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Близнаци

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Очертава се изразителен успех за Рак, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да работите с удоволствие.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Дева значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Денят е свързан с пробуждането на желания и изграждането на грандиозни планове, както и широко общуване. Възможно е увеличаване на взискателността към любимите хора. Много представители на зодия Везни отново излизат на арената на живота, желаейки да реализират своите идеи и без много много да се церемонят продемонстрират това на околните. Творческият подход към работата, интензивността на чувствата, личната привлекателност и доброжелателността към околните носят съществени плодове. Намерете приложение за своите творчески способности.

Скорпион

Призовани сте да поемете много нови задължения и отговорности, така че бъдете готови. Измислете план, за да можете да се справяте с нещата, както и когато възникнат. Не се колебайте да предприемате инициативи и винаги да имате доверие в себе си, в избора си и във Вашите способности.

Стрелец

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелец. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.

Водолей

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе