Дневен хороскоп за 27 януари

Овен

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Овен, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Близнаци

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Рак

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Лъв

Четвъртък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Дева

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Везни

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

Пословичното Ви хладнокръвие ще Ви бъде верен помощник. Емоциите ще търсят изход и поводи, но не им ги давайте, докато не се приберете у дома. Ако останете сами, със сигурност ще се успокоите и ще премислите всички неща в главата си.

Стрелец

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Козирог

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе