Коледен концерт на балет „Аксел“

С ежегодния си коледен концерт Балет „Аксел“ към ЦПЛР Обединен детски комплекс в гр. Силистра отправя празничен поздрав към своите приятели и почитатели. По случай предстоящите коледно-новогодишни чествания, възпитаниците на школата по модерен балет ще подарят на зрителите една прекрасна вечер. Заповядайте на 22 декември 2021 г. (сряда) в залата на Община Силистра от 18:00 часа, вход – свободен.

С обещание за незабравими емоции и празнично веселие, Балет „Аксел“ ще представи ефектен танцов спектакъл, в който ще вземат участие малки и големи балерини от школата. На сцената момичетата на Адриана Мумджиева ще изпълнят оригинални модерни хореографии, елегантно допълнени от бляскави сценични костюми. Празничната атмосфера ще бъде допълнена от солисти на вокална група „Бяло, Зелено, Червено“ към ОДК с ръководител Румяна Вълчанова. Със своите прекрасни изпълнения те ще отворят сърцата на зрителите за коледния дух.

Събитието ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки. Лицата над 18-годишна възраст ще се допускат при представяне на валиден зелен сертификат (за ваксиниране, преболедуване, отрицателен резултат от тест за COVID-19 или удостоверение за наличие на антитела срещу SARS-CoV-2). Лицата над 6 годишна възраст ще е необходимо да са с поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе