Дневен хороскоп за 18 декември

© Pixabay.com

Овен

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Телец

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Близнаци

Това е събота за веселба и лудории. Време е да разпуснете малко, затова не отказвайте излизане с приятели или хора, с които не сте се виждали отдавна. Не мислете за утрешния ден – все пак е събота и може да си позволите повече волности.

Рак

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Лъв

Представителите на зодия Лъв изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Дева

През днешния ден не си мерете силите с някого с методите на агресията. Със сигурност ще загубите. Добрата дума прави истинските чудеса. И даже ще се почувствате доста по-добре. В края на деня ще се чувствате страхотно и пълни с енергия.

Везни

Тази събота финансови затруднения могат да Ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Това, за което трябва да внимавате, е да не взимате рисковани заеми. Знаете, че можете да се справите и сами. Повярвайте си.

Скорпион

Събота – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

Относно реализацията на целите, събота е благоприятен ден за почти всички представители на Козирог. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността Ви е чувствително повишена, а това вече Ви задължава предварително да прецените дали сте в състояние да постигнете целите си.

Водолей

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Риби

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе