Благотворителен базар в центъра на Силистра на 10 декември

В навечерието на изпълнените със светлина, топлота и насторение зимни празници, сред които блестят Бъдни вечер, Коледа, Нова година и Сурваки, сърцата ни се отварят за повече усмивки и добри дела. На дневен ред е и традиционния през последните години повод: финалът на Кампания „16 дни активизъм срещу насилието над жени”, които са в периода 25 ноември – 10 декември (Международен ден на правата на човека).

За поредна година Женско сдружение „Екатерина Каравелова” – гр. Силистра организира в центъра на град Силистра своя благотворителен базар „Заедно сме по-добри”, който в годините преди коронавирусната пандемия бе гарниран и с вълнуващ концерт. Базарът ще се проведе на 10 декември между 10:00 и 16:30 часа на пл. Свобода в центъра на Силистра

Събраните от базара средства ще бъдат използвани за ремонт на Преходна къща „Резилианс” – иновативна социална услуга за България, която Сдружението осъществява от 2015 г. насам с цел подпомагане на настанени дългосрочно жени с техните деца, пострадали от насилие, и нуждаещи се от подкрепата на обществото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе