Дневен хороскоп за 7 декември

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Близнаци

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Рак

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Днес вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес е по-добре да не пътувате.

Лъв

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.

Дева

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Скорпион

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Предстоят приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Козирог

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия Козирог, принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Водолей

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия Водолей, принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Риби

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе