Благодарение на добри хора, чичо Михайл ще посрещне празниците на топло и с храна (СНИМКИ)

След цяла седмица усилия и благодарение на всички отзовали се добри хора чичо Михайл се чувства по-добре. Преди около седмица с нас се свърза съседка на чичо Михайл с молба да дадем гласност на проблема.

Зов за помощ: Да помогнем на Чичо Михайл от Тутракан

Чичо Михайл ще посрещне Коледа на топло с топла вода, ток, прозорци и всичко от първа необходимост. Надеждата вече е  институциите да намерят решение за осигоровките на възрастния мъж или поне да съдействат за личен асистент.

Неговата съседка, която е и инициатор на благородното дело, изказва своите благодарности към всеки един, който се включи с каквото може, макар и малко. Сърдечни благодарности и към двама благодеятели, които желаят да бъдат анонимни, и които осигуриха бойлер и средства за ток за предстоящите два месеца. Благодарности са отправени и към пенсионерка, която е отделила 50 лева от пенсията си, за да помогне, както и към още десетки отзовали се хора.

Както вече Ви информирахме, чичо Михайл ще посрещне празниците с памперси, храна, чаршафи, килими, завивки, одеала, кърпи, козметика, дрехи, радиатор, духалка, всекидневен обяд, хладилник, санитарен стол и др.

След зов за помощ: Чичо Михайл от Тутракан вече има основни принадлежности

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе