Коледната елха в Силистра грейва тази вечер

Община Силистра организира традиционният ритуал по запалване на коледните светлини „Около елхата“ на 02.12.2021г. – 17.00 часа.

При спазване на противоепидемичните мерки срещу разпространението на Ковид-19 ще се проведе церемония на открито на площад „Свобода и ще бъде предавана във Фейсбук платформата, на страницата на Община Силистра.

Коледа е един от най-прекрасните моменти от годината. Времето, в което най-много споделяме любов и светлина с близки и приятели. Времето, в което детските усмивки и топлите прегръдки, обичта между хората са най-важни. Времето, в което споделяме с цяло сърце.

„Около елхата“ е традиционен ритуал и за пореден път, който допринася за празничната атмосфера и настроение на децата от Силистра и техните родители. И тази година ще се спази традицията деца от Силистра заедно с кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, да запалят светлините на елхата в центъра на града.

Поканени са дългоочакваните Дядо Коледа и Снежанка, а Трио „Елмина“, с ръководител Лилия Пейчева-Тодорова ще допълни празничното настроение.

Община Силистра изказва благодарност на екипа на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Силистра и на Началник РС ПБЗН – Силистра, Главен инспектор Невелин Неделчев за съдействието при монтиране на коледната украса на пл. Свобода“, в чест на Рождественските празници! Бъдете здрави и все така всеотдайни към професията в полза на хората!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе