Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен

Тази събота ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Телец

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днескашният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации.

Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Събота е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Лъв трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Везни

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

Стрелец

Добрите идеи днес ще бъдат не само ваша заслуга и трябва да признаете постиженията на околните. Добрата дума от вашата уста има особена стойност.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Водолей

Днес ще Ви завари в предпразнична треска. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена.

Риби

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Риби се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе