Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Телец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Анализирайте действията си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, петък ще е много нервен ден за доста представители на зодията Близнаци. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Рак

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки.

Лъв

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Дева

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и вие трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните празници ще блеснат

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Стрелец

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Стрелец са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Козирог

Днес общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума Ви. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си, ще експлодирате. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да Ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност.

Водолей

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

Риби

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Риби. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе