Тайната на Betfair и техния успех

Един от важните въпроси, който всеки играч си задава е „Ще успея ли?”, но този отговор все по-често става „Да”, особено за играчите на Betfair. Първоначално създадена в Англия, тази платформа взриви света на онлайн хазарта, като създаде първата онлайн борса за футболни залози – брилянтното на тази крача бе, че постави играч срещу играч.

Възможно ли е да се регистрираш в Betfair

За граждани на България, регистрацията в Betfair става, чрез информационният спортен портал 5bet.eu, който е партньор на едно от най-големите онлайн казина в света. Добрата новина, е че информационният портал ви дава навременна информация, детайлни анализи и статистики, за да информирате своите решения.

Това е може би един от най-важните аспекти на всеки залог, дали ще постъпите интуитивно или ще се възползвате от професионалната информация на 5bet.eu. С тях не е нужно да гадаете – съберете информация, изградете правилната стратегия за това, което предстои и действайте със самочувствие.

Спортната борса на Betfair

Това, което най-вероятно, ви е привлекло вниманието, е новаторската идея за спортна борса – тя представлява минималистичен интерфейс, които ви дава възможност ясно да разграничавате различните срещи. Тази борса не е ограничена само до футболни срещи, но ви отваря врата и към друг вид спортове.

Оперирането на системата е просто – трябва да изберете „За” или „Против” определени данни, като това дали конкретен отбор ще спечели или не. Ако изберете „против” значи смятате, че техният противник ще спечели или мачът ще завърши на равен, в който случай печелите вие.

Привлекателното тук е, че всеки играч има възможността да постави свой собствен куефицент за залог, като това ви дава контрол на рискът, който поемате.

Като част от партньорството им с 5bet.eu, вие получавате допълнителен бонус при регистриране чрез информационният портал. Той е на стойност от 100 Евро плюс 100% към стойността на вашият депозит – т.е максимално можете да стартирате с 300 Евро, което е наистина добър първоначален тласък.

Възможност за растеж

Ако цени своите средства и време и желаете растеж, то комбинацията от професионалната информация и добрите коефиценти на Betfair, ви позволяват да изградите една наистина печеливша комбинация. Тренирайте своят нюх и създайте хибрид между опитността и информираност – не е нужно да губите, когато е можело да спечелите.

Разликата между печалба и загуба, е това дали сте използвали наличните инструменти правилно, ако целите едно стабилно развитие и добиване на стабилен доход, то Betfair е за вас. Това, което е нужно да се регистрирате, е да започнете с 5bet.eu, които са портал към света на най-доходоносните залози на планетата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе