Ново предизвикателство в Силистра: инициатива „Мотивирай своето утре с #НаКрепосттаСме“

Нова инициатива на „Силистра 2030“ („…група хора, които осъзнават, че за да има промяна, то ние трябва да се променяме…Ние сме хора,  израстнали в Силистра,…обединени от идеята, че искаме да правим нещо за град, който ни е дал много“ – www.silistra2030.com): Мотивирай своето утре с #НаКрепосттаСме. НАМЕРИ ТАБЕЛИТЕ! ИЗКАЧИ СЕ ДО КРЕПОСТТА! СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ! Успехът се качва по стълбите и за ръка го държи мотивацията. Стълбите на Меджиди табия или накратко Крепостта са ежедневна разходка за едни и голямо предизвикателство за други.

Център за кариерно ориентиране-Силистра в партньорство с Община Силистра, МКБППМН и ОСНВ/ПИЦ знаят това и са организирали 2-месечна кампания, с която започват ефекта на доминото, като целят те да мотивират ТЕБ, а ТИ да мотивираш тези около теб да са физически активни и здрави.

Освен самата крепост, местността Меджиди табия е и място за спорт, здраве и наслада. Тя предлага чудна гледка към Дунава и румънския бряг, борова гора и пътека на здравето, и стълби, които са едно много приятно изпитание за всеки, който иска да кали тялото и духа си. Точно на стълбите ще откриеш табелите с мотивиращи послания, поставени от организаторите.

Мотивацията е по-силна и устойчива във времето, когато е подплатена с подкрепа. За това, има подготвени награди, които ще отидат при най-големите мотиватори. Спортен велосипед, спортен екип или раница и още 32 награди очакват своите мотивирани и мотивиращи притежатели.

Условията, които трябва да изпълни всеки, който иска да се включи са: в периода 13 юли – 13 септември 2021 г. – да изкачи стълбите до Крепостта, да направи снимка пред някоя от табелите на кампанията, които вече са по трасето на стълбите, да я публикува във Facebook или Инстаграм, като сложи хаштаг #НаКрепосттаСме и мотивира, отбелязвайки някого друг! /Снимката може да се изпраща и по Вайбър и/или Имейл като алтернатива за участие/. Повече информация за кампанията ще получите на http://proorientirane.com/na-krepostta-sme/.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе