В спокойна обстановка започна изборният ден в Силистренска област

Изборният ден на територията на Силистренска област започна нормално, без инциденти и нарушения. През изминалото денонощие в ОДМВР-Силистра няма регистрирани престъпления и нарушения на обществения ред, които биха повлияли на провеждането на изборите. Безпроблемно е протекла охраната на изборните помещения през изминалата нощ.

Оперативен щаб, ръководен от областния директор старши комисар Мартин Недялков, координира силите и средствата на дирекцията и осъществява взаимодействие с институциите, имащи отношение към изборния процес.

За да могат гражданите с изгубени, откраднати или повредени лични карти да упражнят правото си на глас, служители на звената на сектор „Български документи за самоличност” в Силистра, Дулово и Тутракан ще работят и днес от 08.30 часа до 19.30 часа и ще издават удостоверения за гласуване.

Сигнали за престъпления или нарушения, възпрепятстващи нормалното протичане на  изборния процес, могат да се подават на тел.112, както и на денонощната открита линия в Министерството на вътрешните работи на тел. 02/ 90 112 98 и имейл  [email protected].

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе