Постъпили предложения за звание „Почетен гражданин на Силистра“ и „Отличие за граждански принос“

I. Постъпили предложения за удостояване посмъртно със званието „Почетен гражданин на град Силистра“ за 2021 г., в срок до 01.06.2021 г. съгласно чл. 41, ал. 2 от Наредба за символиката и отличията на Община Силистра:

1. Предложение за покойния Валентин Димитров Чернев – журналист и поет, талантлив и изявен майстор на художественото слово, за изключителни постижения в областта на обществено – икономическия, научния, стопанския, социалния, спортния, културния и духовен живот на общинатаиза дългогодишна творческа и общественополезна дейност за Община Силистра, подадено от:

1.1. Писмено предложение от: Инициативен комитет на граждани с Председател Свилен Тодоров, жител на гр. Силистра;

2. Предложение за покойния д-р Здравко Горанов Горанов – общински съветник, лекар и достоен гражданин, с постоянен и изключителен принос и заслуги за развитието на град Силистра, Община Силистра и Република България, за изключителни постижения в областта на обществено – икономическия, научния, стопанския, социалния, спортния, културния и духовен живот на общината и за дългогодишна творческа и общественополезна дейност за Община Силистра, подадено от:

2.1. Писмено предложение от: Инициативен комитет с Председател Денислав Димитров – общински съветник, жител на гр. Силистра;

II.Постъпили предложения за удостояване с отличие „За граждански принос“ за 2021 г., в срок до 01.06.2021 г. съгласно чл. 49, ал. 2 от Наредба за символиката и отличията на Община Силистра:

1. Предложение за „ПНЕВМОФТИЗИАТРИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Мирена Сапунджиева, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

1.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

2. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Евгени Хинков, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

2.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

3. Предложение за Отделение „О А И Л“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Радослав Неделчев, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

3.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

4. Предложение за „МУЛТИПРОФИЛНО СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Антония Христова, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

4.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

5. Предложение за „ХИРУРГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ“при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Чавдар Куманов, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

5.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

6. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЯ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Петя Чобанска, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

6.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

7. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Стоян Киров, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

7.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

8. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО НЕРВНИ БОЛЕСТИ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Павлин Павлов, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

8.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

9. Предложение за „АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Веселин Гавазов, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

9.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

10. Предложение за „ПЕДИАТРИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ“при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Ирина Чумпалова – Попова, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

10.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

11. Предложение за „НЕОНАТОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Румяна Манева, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението,за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

11.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

12. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ“ при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Мирослав Кардашев, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

12.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

13. Предложение за „ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ“при МБАЛ Силистра АД с ръководител – Началник отделение д-р Венцислав Стоев, за всички лекари, медицински и немедицински персонал от отделението, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

13.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

14. Предложение за Всички останали отделения при МБАЛ – Силистра АД, техните ръководители – началници на отделения, медицински и немедицински персонал, които пряко или косвено са били ангажирани в борбата с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията, за положените усилия в борбата им с коронавирусната инфекция и овладяването на пандемията в Област Силистра, подадено от:

14.1. Писмено предложение от: Председателя д-р Мария Димитрова и общинските съветници от Общински съвет – Силистра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе