Семинар „Добри практики в сектора за учене на възрастни“ в Силистра на 2 юни

На 2 юни 2021 г. от 14,30 ч. в хотел „Дръстьр“ в град Силистра започва семинар на тема „Добри практики в сектора за учене на възрастни – област Силистра“, организиран от Министерство на образованието и науката със съдействието на РУО на МОН в Силистра и с подкрепата на Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз. Поканени за участие са представители на различни институции и организации от сектора за учене на възрастни.

На семинара ще бъдат представени добри практики от Област Силистра, свързани с образованието и обучението на лица, навършили 16-годишна възраст. В програмата има и две делови събития: на 2 юни сутринта е работната среща на групата, а на 3 юни е работната среща на координационния съвет. Събитията са с участие на г-жа Валентина Дейкова, ръководител на НЗП EPALE България.

Според програмата на семинара свои материали ще представят: Митхат Осман – ПЗГ „Добруджа“ Силистра, Сезер Нихат – община Дулово, Димитрина Тихова от ПГМТ„Вл. Комаров“ Силистра, Росица Раданова от ПГСУАУ „Ат. Буров“ Силистра, Светла Гойчева от ЦПО „Сезони“ Силистра; Камен Неделчев, директор на ПГМСС „Н. Вапцаров“ с. Средище, доц. д-р Диана Железова, ръководител Център за продължаващо обучение при Филиал Силистра на РУ „А. Кънчев“, Ивелина Петрова, главен експерт в Дирекция „Бюро по труда“ Силистра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе