Силистренските огнеборци спечелиха първото място в състезание по пожароприложен спорт

Представителен отбор на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Силистра спечели първото място в комплексното класиране на проведеното днес в областния град състезание по пожароприложен спорт. На стадион „Луи Айер“ и площадка „Лесил“ отбори на трите районни служби премериха сили и умения в надпреварата. „Изкачване с щурмова служба“, „100-метрова пътека с препятствия“, „Пожарна щафета 4Х100 м с препятствия“ и „Бойно разгръщане от мотопомпа“  бяха четирите изпитания в състезанието.

В комплексното класиране с най-много спечелени точки първо място завоюва отборът на РСПБЗН-Силистра, втори се подредиха представителите на РСПБЗН-Дулово, следвани от отбора на РСПБЗН-Тутракан.

С най-добри резултати и в двете дисциплини „Изкачване с щурмова служба“ и „100-метрова пътека с препятствия“ силистренският огнеборец Георги Марков оглави индивидуалното класиране, втори остана колегата му Мартин Боянов, третото място си поделиха Александър Вълчев от Тутракан в първата дисциплина и Георги Гарабински от Силистра във втората дисциплина.

Купи, медали и грамоти на победителите връчиха представители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Клуба по пожароприложен спорт „Дръстър“, които са организатори на състезанието.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе