Дневен хороскоп за 13 май

Овен

Добре е да прекарате известно време сред природата и да не обръщате внимание на мрачните мисли – няма никакво основание за тяхното появяване. Всички покупки, които ви предстои да направите, могат да са сполучливи и изгодни.

Телец

Възможно е компанията на любимия човек да помогне на Телците да се откъснат от неприятностите. Звездите предупреждават, че периодът на изпитания за Телците още не е завършил.

Близнаци

Днес у вас се пробуждат отдавна забравени чувства. Вашата способност към неочаквани решения и експерименти ви служи за обновяването на усещанията и да придава нова форма на отношенията с роднините.

Рак

Събитията от този ден могат да окажат неблагоприятно въздействие върху нервната система и психиката, предизвиквайки повишена възбудимост и раздразнителност, което пък от своя страна може да доведе до немотивирани скарвания.

Лъв

Денят е благоприятен за хармонични семейни отношения, встъпване в брак и зачеване. Стремежът към новото и не изученото и вроденото ви любопитство могат да се възприемат от околните като нетактичност.

Дева

Денят е изключително благоприятен за реализирането на замислите по ремонта и благоустройването на дома, за различни грижи по дома или дела, свързани със земята, строителството и проектирането.

Везни

Душевното равновесие на Везните и тяхното обаяние могат да предразположат към себе си представителите на противоположния пол. Ако ви принудят към изясняване на отношенията, се постарайте да излезете с чест от създалото се положение.

Скорпион

Обаянието в съчетание с благоразумието на Скорпионите са оценени от поклонниците. За каквото и да се захванете днес, то е успешно. Имате предостатъчно работа, още повече, че околните очакват от вас активни действия.

Стрелец

Денят обещава да бъде ярък и запомнящ се. Много Стрелци чувстват лекота и непринуденост. Не обсъждайте у дома сериозните си професионални проблеми. Оставете другите да си почиват, а също и вие.

Козирог

Днес може да сте самоуверени и да почувствате, че държите под контрол всички фактори, значими при обичайната ситуация, но към втората половина на деня може по странен начин да изгубите своето високомерие поради проблеми в семейството.

Водолей

При влюбените Водолеи се усилва стремежа към ексцентрични постъпки, граничещи с непозволеното. Общуването с приятелите, интелектуалните беседи и прослушването на музикални шедьоври позволяват на Водолеите да реализират своите естетични духовни нужди и носят положителни емоции.

Риби

Този ден може да бъде благоприятен за реализацията на желанията. Вслушайте с в гласа на интуицията си. Не вярвайте на хората, които зависят от вас, постарайте се да избягвате изясняването на отношения, спорове и дискусии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе