Задължително в дамската градска мода за 2021

През последната година животът започна да тече предимно зад вратите на дома ни, което наложи и драстична промяна в модните среди – комфортното замести красивото и дизайнерите се заеха да направят красивото удобно, за да влязат отново в играта. Така се стигна и до избухването на спортните дрехи в градската мода. Ако допреди година сме обличали анцуг единствено вкъщи или във фитнеса, днес го носим и в градски условия. Вижте кои са най-актуалните модели за сезон 2021.

Спортният екип – новото модерно

За да се запази удобството на домашното облекло и навън, модата претърпя метаморфоза, която превърна спортните дрехи в актуални и носими почти навсякъде. Скучните едноцветни клинове са заменени от такива с деликатни цветни детайли, които да носят настроение и усещане за стил. Горнищата също преливат от цветове и свежест – ключовата дума за модата през тази година е детайли – ефектни ципове, цветни кантове, пъстри десени, обогатени с флорални или геометрични орнаменти. На сайта на Bolf можете да разгледате разнообразни предложения от весели спортни екипи, които бихте искали да разхождате навсякъде – грехота е с такива красоти да се стои само вкъщи.

Суитшъртите с качулка и тази година ще владеят пазара заради комфорта и практичността, които носят. Тези дрехи ни карат да се чувстваме сякаш не сме облечени в блуза с качулка, а обвити в топла прегръдка на любим човек, а огромният джоб в предната им част позволява да оставим дамската си чанта вкъщи, защото той сам побира най-важните неща. В съчетание с подходящото памучно долнище, с такъв спортен екип можете както да се разходите в парка, така и да поспортувате, а защо не и да излезете на среща с приятелки?

Стилът не е това, което беше

Безспорно най-изненадващата, но и имаща най-голям потенциал да се превърне в хит тенденция, е въвеждането на спортните долнища в елегантния стил. Моделите, падащи свободно по крака, и завършващи с набор с ластик в глезена, в съчетание със сандали на платформа или висок дебел ток, ще са визията бижу за всяко лятно парти и рожден ден. Ако допреди година никой не е подозирал, че такава комбинация на стилове би била успешна, днес модните тенденции насърчават експериментите с външния вид и всякакви комбинации са позволени!

Споменавайки изненадващи промени на модния подиум, няма как да пропуснем и късите спортни панталони, познати ни като тенис шорти. Очертава се те да вземат превес над дънковите панталонки и късите поли през това лято заради удобството, което носят и заради успешното им съчетание с високи обувки, което отново придава женственост и нежност на иначе спортната визия.

Цветовете при сезон 2021

Свободата в новите модни тенденции се изразява не само в комбинацията на стилове, но и в цветовия подбор на тоалети. Тази година няма един цвят, който да е определен като най-модерен, но е известно, че пастелните тонове ще бъдат изключително актуални – розово, синьо, зелено и жълто в меки, ненатрапчиви нюанси, ще владеят пазара заради непретенциозната свежест, примесена с доза нежност и романтика, която придават.

Веднага ще успокоим любителите на минималистичните тонове, че класиките също остават на пазара – белият цвят отново ще бъде често срещан в предложенията на марките. Черното също си е тук, дори и да няма да е толкова търсено колкото бялото.

Интересното при новите тенденции е, че дори цветовете да са на почит, монохромните визии ще бъдат предпочитани пред пъстрите – за да бъдете актуални, не съчетавайте повече от два цвята в един тоалет – изберете подходящите нюанси, които подчертават тена на кожата ви и в същото време ви карат да се чувствате добре – няма как да допуснете грешка ако се доверите на собствения си усет за стил.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе