30 вечнозелени дървета бяха засадени в двора на „Център за обществена подкрепа на деца и техните семейства“ в Силистра

По инициатива на Общински съвет по наркотични вещества и Превантивен информационен център по зависимостите, в партньорство с Център за обществена подкрепа, учениците от 8-ми клас от СУ „Н. Вапцаров“ засадиха 30 иглолистни растения в чест на Деня на Земята.

Проявата е част от събитията, предвидени в изпълнението на Националните програми за превенция на употребата на психоактивни и наркотични вещества в училищна среда. Темата на първото занятия бе „Запознаване. Правила на групата“. Участниците бяха активни, любопитни, мотивирани, а атмосферата бе предразполагаща за провеждане на още срещи в духа на приятелството, толерантността и уважението.

Във всички дейности се включиха учениците от училище „Н.Й.Вапцаров“, водени от класен ръководител г-жа Й.Радева и педагогически съветник г-жа Т. Добрева. От Община Силистра в срещата участваха: г-жа Мария Недялкова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности“ и Председател на ОСНВ, г-жа Цветана Игнатова – директор Дирекция „Хуманитарни дейности“ и екипите на ПИЦ и ЦОП.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе