Дневен хороскоп за 15 април

хороскоп

Овен

Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Телец

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Очаква Ви нова любов. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Рак

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Четвъртък не е лош ден за Раците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Лъв

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Очаква Ви нова любов. Парите идват и си отиват. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес , в това число служебна и лична. А колко влюбени ще се чувствате днес. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днес просто е такъв ден.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Днес обърнете внимание на отношенията си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Стрелец

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. УДнес ре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Бъдете оптимисти.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе